Jag lämnar sociala medier

Jag lämnar sociala medier för att i bloggens lugn dela insikter om självomsorg och hur du kan boosta orken genom återhämtning och hållbar hälsa.

Jag lämnar sociala medier (Instagram och Facebook) för att här, i bloggens lugna vrå, dela med mig av snäll och smart självomsorg.

Innehållet här kommer framför allt att rikta sig till dig som vill boosta orken - fysiskt, mentalt och existentiellt. 

Min uppfattning är att oavsett vad det är som gör att du inte får orken att räcka till  - om det är en orimlig arbetssituation, ett trauma, en (odiagnosticerad) neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, att du lever med en kronisk sjukdom, begränsas av en skada eller fysisk funktionsnedsättning, eller behöver vårda en närstående - så är det med pålitligt stöd, kunnig guidning och kontinuerlig träning möjligt att skapar goda förutsättningar för återhämtning på djupet och lindra fysiskt, mentalt och emotionellt lidande.

(Jag har som en del i min fördjupningsutbildning i Traumaanpassad yoga skrivit en uppsats om detta: 'När orken tar slut - Traumaanpassad yoga som kroppsbaserat återhämtningstöd vid utmattning'. Jag kommer att dela med mig av mina insikter och slutsatser här i bloggen framöver.)

Orken återvänder när kroppen i lugn och ro får sköta sitt.

Jag har sedan 2012 stöttat tusentals individer genom tillvarons utmanande (och ofta utmattande) terräng. Det är lätt att gå vilse och tappa orken när omvärlden kaosar.

Med den här bloggen vill jag dela med mig av användbar kunskap och klok inspiration - sånt som kan vara användbart för dig när du vill gå vidare efter en utmattning.

Kategorier: : Innerligt leverne